Inför besöket

Inför besöket

- Se till att din hund är väl rastad!

- Löper din tik är den såklart välkommen ändå, du behöver ej flytta tiden!

- Du lämnar din hund på den bokade tiden, när du lämnar får du en tid för hämtning. Var noga med att hålla tiderna. Är det första gången hos mig eller valp så brukar jag SMSa dig hur det går & att du i god tid får ett SMS med tid när din hund är klar att hämtas. 

- Salongen har inget "förvar" av hundar utan din hund har sin egna tid och är på salongen så lång tid som behandligen tar, vanligtvis ca 1,15-1,5 timme större hundar 1,5-2h vanligtvis.

- Salongen använder produkter från Botaniqa som är ett proffesionellt märke som är världskänt och skonsamt för din hund samt fritt från parabener, sulfater, silikoner samt alkoholer! Det finns att köpa i salongen för dig att använda emellan salongsbesöken, vilket är att rekommendera!

Är din hund allergisk mot något (i godisväg eller produkter) så är det viktigt att du nämner det, samt om din hund har någon problematik med viss hantering eller liknande eller anatomiskt.

Under din hunds besök så går jag alltid igenom din hunds päls, hull, tassar, klor, öron, ögon, tänder osv och informerar dig om det är något som inte är bra eller som du behöver tänka på.

AVBOKNING skall ske 24h innan din bokade tid annars debiteras 500kr 

vid "no show" dvs ej kommer på bokad tid debiteras fullt pris!

Lite prisexempel

I priserna ingår Bad med Botaniqa shampoo & balsam, fön, Klippning, Klor, örontvätt vid behov, tassvax vid behov.

XS Fr. 890kr

S Fr. 950kr

M Fr. 1050kr

L Fr 1200kr

XL Fr 1500Kr

Är hunden väldigt tovig eller väldigt svårhanterlig så det tar längre tid tillkommer en extrakostnad.

Urfällsbad: Bad, fön, borst, tassar & klor Passar dubbelpälsade hundar som tex Pomeranian, Sheltie, Spetsar, Collie, Finsk lapphund mm

S Fr 900kr M Fr 1050kr L Fr 1200kr

Priset styrs av pälsens skick och hur hunden är i hantering

Klor 150kr Öronplock 100-300kr (beror på hur mycket/tidsåtgång) Analsäckar 250kr

BOKA PÅ SMS 0701- 479129